Tianjin Decho International Trade Co.,Ltd

Kobberlegeringer

Slip tid: 2020-08-31 13:47:09  Hits: 6

Ren kobber   har den bedste elektriske og termiske ledningsevne af ethvert kommercielt metal. I dag bruges over halvdelen af ​​det producerede kobber til elektriske og elektroniske applikationer, og kobber danner legeringer lettere end de fleste metaller.

Der er mere end 400 kobberlegeringer, hver med en unik kombination af egenskaber, der passer til mange anvendelser, fremstillingsprocesser og miljøer. Legeringer oprettes ved at fremstille et fast materiale af to eller flere forskellige metaller. Lær mere fra eksemplerne nedenfor.

Messing   er det generiske udtryk for en række kobber-zinklegeringer med forskellige kombinationer af egenskaber inklusive styrke, bearbejdelighed, duktilitet, slidstyrke, hårdhed, farve, elektrisk og termisk ledningsevne og korrosionsbestandighed.

Bronze   legeringer er lavet af kobber og tin og var de første, der blev udviklet for omkring 4.000 år siden i bronzealderen.

Kobber-nikkel   legeringer har fremragende modstandsdygtighed over for marine korrosion og biofouling. Tilsætningen af ​​nikkel til kobber forbedrer styrke og korrosionsbestandighed uden at ændre duktilitet.

Alpacca   legeringer er lavet af kobber, nikkel og zink og betragtes undertiden som specielle messinger. De har et attraktivt sølvfarvet udseende snarere end den typiske messingfarve. Typiske anvendelser inkluderer mønter og prydgenstande.

Beryllium kobber   legeringer anvendes til deres høje styrke og gode elektriske og termiske ledningsevne. Det har lignende mekaniske egenskaber som legering med høj styrke   stål. Det har dog bedre korrosionsbestandighed end stål. Der er to grupper af beryllium-kobberlegeringer: legeringer med høj styrke og legeringer med høj ledningsevne.


Tidligere: Hvordan blev højtryks-kulfiberko...

Næste: No